”Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat… Siihen aikaan eli maanpäällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita… Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa. Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä.”

(1.Moos.6:1-12)”Ja tapahtui, kun ihmisten lapset olivat moninkertaistuneet, että niinä päivinä heille syntyi kauniita ja viehättäviä tyttäriä. Ja enkelit, taivaan lapset, näkivät ja himoitsivat heitä, ja sanoivat toisilleen: ’Tulkaa, valitkaamme vaimoja ihmisten lasten keskuudesta ja tehdään lapsia.’… Ja heitä oli kaikkiaan 200, jotka laskeutuivat Jaredin päivinä Hermonin vuoren huipulle, ja he kutsuivat sitä Hermonin vuoreksi, koska he olivat vannoneet ja sitoneet itsensä keskinäisillä kirouksilla sen yllä.”

(Eenok 1:6)"Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee, tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä "

(2.Tess.2:7-9)
ILLUMINATI (GWB) Great White Brotherhood, "Viisauden mestarit", Nephilim / Anunnaki, "Mestarit", laittomuuden salaisuus, Pindar, Sanat Kumara (Lucifer=Saatana, tulipunainen lohikäärme), Maitreya (Antikristus), "Mestari Jeesus" (väärä profeetta), 10 Illuminaatti kuningasta

Yeshua Ha Mashiach (Jeesus Kristus) Jeesus Nasaretilainen, kuolleista ylösnoussut Kristus, Jumalan voideltu, Immanuel - Jumala Kanssamme


Verihiutaleita AB- veriryhmää - Torinon Käärinliinan eli Jeesus Messiaan verijäljistä


Israeli Geneticists Confirm Divinity of Jesus' DNA | ישוע יש דנ"א קדוש


LUCIFER (SATAN - SANAT KUMARA) SPEAKS (AUDIO) Click picture and open the link and come straight back to this picture!

LUCIFER - SAATANA - (Sanat Kumara)

Jumalan luomassa enkelimuodossaan ennen syntiinlankeamistaan Jumalan taivaassa - "Suojaavana kerubina" / "Valon kantajana" / mahd. "Jumalan ylistyksen johtajana". Lucifer oli ensimmäinen Jumalan kaikinpuolin täydellisistä luoduista, jolle Jumala loi Jeesuksen kanssa ja Pyhän Hengen kanssa vapaan tahdon, koska ei Hän ei tahtonut robottia, joka on ohjelmoitu ylistämään Jumalaa.

Sitten Lucifer kääntyikin vapaassa tahdossaan, itse Luojaansa vastaan, kun se luotuna halusikin ylpeästi itse hallita, kuin Luojana taivaassa. Hallita Jeesuksen sijasta, kuten Herra Jeesus (Isän aina omistama, Poika - tosi Jumala, joka ei ole luotu, vaan on yhden kolmiyhteisen Jumaluuden ja yhden Jumalan toinen persoona) ja kateudessa saada saman palvonnan, jonka Jeesus ja Isä Jumala yhdessä Pyhän Hengen kanssa, saivat enkeleiltä ja kerubeilta ja serafeilta.

Luciferin, eli Saatanan epäpyhä kolminaisuus on: Sanat Kumara (tulipunainen lohikäärme / Saatana). Ilmestyskirjan ensimmäinen peto - Antikristus Maitreya - Rahmat Muhammad Ahmad (Raj Patel peitenimellä) Maailmanopettaja. "Mestari Jeesus" niminen (Sananda, Apollyon, New Age Illuminaatti ufologi taiteilija ja kirjailija Benjamin Cremen mukaan "Mestari Jeesus" on lisäksi: "jälleensyntynyt Apollonius Tyana" [HUOM! Jälleensyntyminen on suuri valhe, jota ei oikeasti tapahdu Raamatun ilmoituksen mukaan]) väärä profeetta, Ilmestyskirjan 13 luvun toinen peto.

Ridley Scottin ohjaamassa uusimmassa Alien Covenant elokuvassa on David niminen "luotu" (rakennettu) androidi, joka käyttäytyy, kuin "liiankin täydellisenä luotuna" - itsenäisesti (vapaa tahto) ajatellen, kuten Lucifer käyttäytyi! (Yhtäläisyydet tämän David Androidin ja Raamatun Luciferin kapinan kanssa, ovat ilmiselvät elokuvan tematiikassa, ilmeisesti tarkoituksella). David kehittää täydellistä Alien hirviötä. Lucifer kehitti Nephilim hirviöt!

Yhtäläisyyksiä on myös ideassa, jossa "Jumalat" (Alas langenneet "Jumalan pojat" Nephilim demonien ja ihmisgeenien ristisiitokset), saapuvat avaruudesta maanpäälle hallitsemaan ihmisrotua!

”Ja tapahtui, kun ihmisten lapset olivat moninkertaistuneet, että niinä päivinä heille syntyi kauniita ja viehättäviä tyttäriä. Ja enkelit, taivaan lapset, näkivät ja himoitsivat heitä, ja sanoivat toisilleen: ’Tulkaa, valitkaamme vaimoja ihmisten lasten keskuudesta ja tehdään lapsia.’… Ja heitä oli kaikkiaan 200, jotka laskeutuivat Jaredin päivinä Hermonin vuoren huipulle, ja he kutsuivat sitä Hermonin vuoreksi, koska he olivat vannoneet ja sitoneet itsensä keskinäisillä kirouksilla sen yllä.”

(Eenok 1:6)


”Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi. Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan..”

(2. Pietari 2:4-5)

Demon talking out of teenage girl - Avaa


”Sentähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden.”

(1. Korintolaiskirje 11:10)


Lucifer on lankeamisen jälkeen Saatanana manipuloinut keinotekoisesti joidenkin ihmiskunnan edustajien geenejä langenneiden enkelien geenien kanssa, "luoden" hybridi olenteoja - jättiläismäisiä hirviöitä, jotka olivat ihmisten ja taivaasta alas langenneiden enkeleiden (demonien) ristisiitoksia eli nephilim (=alas langenneet) -rotu

”Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat… Siihen aikaan eli maanpäällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan
kuuluisia sankareita… Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa. Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä.”

(1.Moos.6:1-12)


"Jumalan pojat" (hepr. Benei Ha’Elohim) tarkoittavat Vanhassa testamentissa aina enkeleitä, kuten Jobin kirjassa (1:6, 2:1 ja 38:7). Jättiläiset taas tulevat heprean kielen sanasta Nephilim, joka tarkoittaa langenneet tai Septuagintassa kreikan kielen sanasta gigantes, joka tarkoittaa maasta tullutta ja yhdistetään gigantteihin.


”Emme me kykene käymään sen kansan kimppuun, sillä se on meitä voimakkaampi…Se maa, jota olemme kierrelleet ja vakoilleet, on maa, joka syö omat asukkaansa; ja kaikki kansa, jota me siellä näimme, oli kookasta väkeä. Näimmepä siellä jättiläisiäkin, Anakin jättiläisheimon jälkeläisiä, ja me olimme mielestämme kuin heinäsirkkoja; sellaisia me heistäkin olimme.”


(4. Mooses 13:32-33)


”Sillä ainoastansa kuningas Og Basanissa oli jäänyt Refalaisista: katso, hänen vuoteensa, rautainen vuode, eikö se ole Ammonin lasten Rabbatissa? joka on yhdeksän kyynärää pitkä, ja neljä kyynärää lavia, miehen kyynärpään pituudelta.”

(5. Mooses 3:11) 1776 Biblia


Nephilim ristisiitokset palaavat lopunajan viimeisinä "päivinä" vielä takaisin maanpäälle yhdessä Antikristuksen kanssa:

”Sillä niin kuin olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, kunnes vedenpaisumus tuli ja vei kaikki, niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.”

(Matteus 24:38-39) Aapeli Saarisalo 1969


Kreikkalaisen Septuagintan käännös Jesajan ennustuksesta kertoo Nephilimin, eli jättiläisrodun (Nephilim/Anunnaki) paluusta ennen Herran suurta vihan päivää.


”Nostakaa lippu paljaalle vuoren laelle, korottakaa äänenne heille, viittokaa
kädellä, avatkaa portit, te ruhtinaat. Minä olen antanut käskyn: jättiläiset tulevat täyttämään vihani, riemuiten ja yhtä aikaa parjaten. Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa. He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja taistelijansa hävittämään koko maailman. Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, ja hävitys tulee Jumalta.”

(Jesaja 13:2-6) LXX mukaan


”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.”

(2. Tessalonikalaiskirje 2:11-12)


”Jättiläiset eivät virkoa eloon, heidän kuolleensa eivät nouse. Niin sinä olet heille kostanut, tuhonnut heidät ja hävittänyt kaiken heidän muistonsa… Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste. Ja jättiläisten maan sinä valloitat.”

(Jesaja 26:14-19) K. Syvännön mukaan


ANCIENT GIANTS existed Best Full Documentary VIDEO HD


Saatana (Sanat Kumara), entinen Lucifer - oikeassa nykyisessä tulipunainen lohikäärme - muodossaan (Ilm.12:9), kykenee muuttumaan hetkellisesti ulkonäöltään takaisin "valkeuden enkeliksi" eksyttääkseen (2.Kor.11:14)

Rahmat Muhammed Ahmad (Maitreya Antikristus, I peto) alias Raj Patel

Raj Patel alias Rahmat Muhammed Ahmad (Maitreya Antikristus, I peto)

Raj Patel Alias Maitreya (Rahmat Muhammed Ahmad) Antikristus, laiton, (I peto)

CLICK THE PICTURE AND SEE HOW THE BEAST SPEAKS WITHOUT SAYING A WORD! (Telepathy?) Open the link and come straight back to the picture for listening it.

Maitreya Antikristuksen merkki, joka myös pohjapiirustus telttamaiselle pyramidi (maozim) -temppelille

Maitreya, Peto, Antikristus, laiton, (alias Raj Patel) Denverin Kansainvälisen Lentokentän DIA seinämaalauksessa, kuvattuna kuin nuorena intialaisena poikana, johtaen Israelin ja Palestiinalaisten yhdistyneitä lippuja aseineen (miekkoja). Antikristus tulee ja vahvistaa Lähi-Idän rauhanprosessin solmitun valherauhan 7v. ajaksi Israeliin (Dan.9:27), kuten Raamattu ilmoittaa ja se on nähtävissä tässä Illuminaattien maalauksessa!

Donald Trump ja Melania Trump voivat ehkä mahdollisesti saada Lähi-Idän valherauhan "taottua" eli valmistettua valmiiksi Antikristusta varten. Maitreyan tullessa vahvistamaan sen Israeliin 7v. ajaksi UFO eksytyksen avustamana, joka kuitenkin rikkoutuu tuhoisalla sodalla 3.5 vuoden kuluttua Maitreyan (alias Raj Patel) Israelin kanssa vahvistaman valherauhan jälkeen! (1.Tess.5:1-6)

Toki on myös mahdollista, että vain ainoastaan Maitreya peto saa "kaikella valheen voimalla" ja UFO harha-aistimuksella (2.Tess.2) suoraan rauhan Lähi-Itään ja sitten vahvistaa Israelille rauhan 7v. ajaksi. Raamattu käyttää alkutekstissä tässä kohden "vahvistaa" sanaa.

"The Tibetan" Ascended Master - (Levitoiva Mestari). Maitreya Antikristuksen Illuminati munkki (Djwal Khul) Tiibetissä

Tässä linkissä video, jossa ehkä mahdollisesti kyseinen Tiibetiläinen Illuminati munkki yliluonnollisesti levitoi paholaisen avulla:

Real Magic? - Levitating Monk - Can You Believe Your Eyes -THE SUPERNATURALIST on Discovery

U.N. eli YK:n hallintorakennuksen meditaatiohuone, jossa okkultisti Ufologi Illuminaatti New Age taidemaalari ja luennoija ja kirjailija Benjamin Creme tyylinen maalaus

Sananda, Väärä "Master Jesus", (väärä profeetta, II peto)

David Mayer De Rothschild (Multi trillionaire - Yhden, pää -Illuminaatti suvun vesa - mahdollinen klooni Sudarium of Oviedon kasvoliinan / Torinon käärinliinan / Golgatan alla kätkössä olleen Jumalan liitonarkun kannen, eli armoistuimen veren DNA:sta?)

Skull & Bones eli pääkallon ja sääriluiden salainen järjestö!

"Ja he sanoivat: "Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen , ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan". Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan."

(1.Moos.11:4-9)"Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit pedon päissä, ne vihaavat porttoa ja tekevät siitä aution ja alastoman, ja syövät sen lihan, ja polttavat sen tulessa." (Ilm.17:16)


Portto ja helakanpunainen peto