"Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä,
mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon."

(Luukas.8:17)"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailman-valtiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa."

(Efe.6:12)


Lue lisää:

(HUOM! En hyväksy ylläolevan linkin kotisivua ylläpitävän uskonveljen, mielestäni kovin yksioikoista ja tietämätöntä todistelua Torinon käärinliinan aitoutta vastaan, Jeesus Messiaan pitkänä pellavaisena hautauskäärinliinana (Sudarium).

Arvokkaana hautausliinana, joka kudottu reippaasti yli 2000 v. vanhalla ns. kalanruotokuvio -tekniikalla ja joka tuli rikkaalta Joosef Aramatialaiselta ja oli puutarhahaudassa - yhdessä kasvoliinan (Sudarium of Oviedo) ja pellavaisten kääre -suikaleiden kanssa, eli monikossa (Othonia).

Silti, tämäkään aitous erimielisyys, ei kuitenkaan saa olla esteenä monille muille hyville asioille ja opetuksille, joita hänen kotisivulla on luettavissa ja katsottavissa. Tärkeintä on ihmis-sielujen pelastuminen).

Omia kirjoituksiani lopunajasta:

SUOMEKSI:


  • Kun maailman rahamarkkinat romahtavat (Jumala laskenut sydämelle tämän asian hiljattain). HUOM! Tekstiä tähän tulossa myöhemmin..(AIVAN, KOHTA, PIAN!)
  • Googin sota ja Roosh liittolaisineen ja Suomen osa Googin sodan tapahtumissa (Herrani ja Vapahtajani - Jeesus Messias, ei ole vielä antanut minulle lupaa / kehoitusta julkaista kirjoitustani tästä aiheesta, mutta kun "lupa" ja "kehoitus" minulle tulee, niin julkaisen sen).

ENGLANNIKSI:

"Kukaan ei tule Uuteen Mailman Järjestykseen, ellei hän (mies tai nainen) vanno palvovansa Luciferia. Kukaan ei tule sisälle Uuteen Aikakauteen, ellei hän ota Luciferistista vihkimystä"

David Spangler (New Age Leader)

YK:n ensimmäinen presidentti; Paul-Henri Spaak, joka oli myös Belgian pääministeri ja yksi varhaisimmista Euroopan talousalueen markkinajärjestelmän suunnittelijoista ja myös NATO:n pääsihteeri, totesi;


"Me emme tahdo uutta komiteaa, meillä on jo liian monta nyt. Se mitä haluamme on mies, jolla on riittävästi statusta kannatella kaikkien ihmisten uskollisuutta / kuuliaisuutta ja nostaa meidät tästä taloudellisesta suosta, johon olemme uppoamassa. Lähettäkää meille sellainen mies, joko hän on Jumala tai paholainen, me vastaanotamme hänet."

PAUL-HENRI SPAAK (The first president of the United Nations General Assembly)

"Tuo mies käy käsiksi niihin, jotka hänen kanssaan rauhassa elävät, hän rikkoo liittonsa . Hänen suunsa on voita sulavampi, mutta hänellä on sota mielessä; hänen sanansa ovat öljyä lauhkeammat, mutta ovat kuin paljastetut miekat."

(Ps.55:21-22)

"Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee , ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle . Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan . Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi. Mutta sinä lukitse näky, sillä se tarkoittaa kaukaista aikaa." "

(Dan.8:23-26)


"And in the latter time of their kingdom, when the transgressors are come to the full, a king of fierce countenance, and understanding dark sentences , shall stand up."

(Dan.8:23 King James Version)

"Fierce countenance" = suomeksi: hurja, julma, raivokas, raju kasvonpiirre, ilme.

Toiset Raamatun käännökset kääntävät kyseisen alkutekstin kohdan sanoilla: tuima, röyhkeä, ylimielinen, karksi, arastelematon, julkea, ankara, häpeilemätön, -kasvoiltaan. (insolent, bold, rash, stern, arrogant, shameless face)


STORNG`S Exhaustive Concordance of the Bible:

"5794 ´az from 5810: greedy, vehement, harsh, strong, mighty, power, roughly, fierce"

Eli suomeksi: alkutekstistä löytyy myös sana; ahne.Bible verse study - compare (Dan.8:23)


"Generosity makes us happiest. We'll be happier people when we SHARE, not when we impose, but when we learn from one another. Because when I'm connected to everyone I disappear... in being excellent you lose yourself. And when you're connected to everyone, that's the best thing that can happen."

Raj Patel


Vertaa: "Keskellä rauhaa hän hyökkää maakunnan lihavimpiin seutuihin ja tekee, mitä eivät hänen isänsä eivätkä hänen isiensä isät olleet tehneet: ryöstösaalista ja tavaraa hän JAKELEE omilleen; ja linnoituksia vastaan hän hankitsee juoniansa, säädettyyn aikaan asti."

(Daniel.11:24)


Vertaa: "Ja tätä hän tekee vahvoille linnoituksille - hän vieraine jumalineen. Niille, jotka hän omikseen tuntee, hän osoittaa suurta kunniaa ja panee heidät monien hallitsijaksi ja JAKAA heille maata palkaksi."

(Daniel.11:39)"I AM not a communist, just openminded"

Raj Patel"I AM a very naughty boy"

Raj Patel"you can call me Brian, but not Messiah"

(Patel referring Monty Pythons film; The Life of Brian "He´s Not The Messiah")

Raj Patel


"Understanding dark sentences"
(Dan.8:23 KJV)

"Sadly, I am not the Messiah" So you are sad that you are not to the Messiah? Why is that Mr. Patel? Do you wish you were the saviour of the world? Do you have some sort of deep seeded desire to rule the mankind and call your government the kingdom of God? By the way your book The Value of Nothing sounds like my website. Are you and your clan of dark sinister men stealing my ideas for your deceitful ways?" (Stephen Colbert on Bigthink.COM)


"Siitä saakka kun liittoudutaan hänen kanssansa, hän harjoittaa petosta. Hän lähtee liikkeelle ja saa ylivallan vähällä väellä."


(Dan.11:23)


"a king of fierce countenance"


(Dan.8:23 KJV)


"Hän YLPEILI sotajoukon ruhtinastakin vastaan, ja tältä otettiin pois jokapäiväinen uhri, ja hänen pyhäkkönsä paikka kukistettiin."

(Daniel.8:11)


"Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden."


(Dan.11:21)"Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se
kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja ihanaan maahan päin.
Ja se kasvoi taivaan sotajoukkoon asti ja pudotti maahan osan siitä sotajoukosta ja tähdistä ja tallasi niitä. Hän YLPEILI sotajoukon ruhtinastakin vastaan, ja tältä otettiin pois jokapäiväinen uhri, ja hänen pyhäkkönsä paikka kukistettiin. Myös sotajoukko jokapäiväisen uhrin lisäksi annettiin rikollisesti alttiiksi tuholle. Se sarvi heitti totuuden maahan. ja mitä se teki, siinä se menestyi."


(Dan.8:9-12)
Maitreya Maailmanopettaja (alias Raj Patel).

Faktaa hänen olemassaolostaan: Todisteita väitteilleni, joita ei voi sivuuttaa:

http://www.equip.org/PDF/DM038.pdfMaitreyaAntikristus BBC:ssä

(ULTRA -lehti 4/2018)


"Todisteina siitä, että luetellut tapahtumat todella ovat tapahtuneet, löytyy maailman medioista ja medioiden journalistien takaa vaikka kuinka paljon. Ehkä tietyllä tavalla helpoin todiste median kaivaa esiin - kiitos nykyaikaisen julkisuuslainsäädännön - olisivat BBC:n arkistoista löytyvät muistiot niistä kolmesta tapaamisesta, jotka Maailmanopettajalla oli Britannian yleisradioyhtiön kanssa tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa vuonna 1986 BBC:n päämajassa, Broadcasting Housessa.

Ihmisiä, jotka tuolloin laativat, jakelivat taikka näkivät muistiot, on edelleen myös elossa. Tapaamisten sisältä ja todenmukaisuus on siis selvitettävissä.Tuolloin 1986 BBC:n johdon luvalla Maailmanopettaja, ilman teknologisia apuvälineitä, loi syleilevän kokonaisvaltaisen kokemuksen BBC:läisille.

Tällä tavalla Hän osoitti todellisen luontonsa. Hän näytti johtajille Jeesuksen elämän viimeiset tunnit ristillä ja he kokivat tapahtumat aivan kuin olisivat olleet itse paikalla haistaen kaiken, kuullen puheen, tuntien ne emootiot, joita silloin koettiin.

Toisessa tapaamisessa paikalla oli myös Mestari Jeesus. Tapaamisten pohjalta sovittiin järjestettäväksi haastattelutilaisuus, jossa Maailmanopettaja vastaisi kaikkiin toimittajien kysymyksiin.BBC päätti kuitenkin ennen tilaisuutta tiedustella asiaa hallitsijalta, joka on Britannian päämies ja myös kirkon päämies, minkä seurauksena oletettavasti kuningatar Elisabet II:n avustajat ovat olleet yhteydessä Englannin kirkon piispoihin ja arkkipiispoihin kysyäkseen näiden neuvoa asiassa.

Lopputulemana tästä konsultaatiosta totesivat, että ne kaksi, jotka BBC oli tavannut, eivät missään nimessä voineet olla Jeesus ja Kristus, siis mikäli he olisivat olleet keitä väittävät, tokihan piispat itse olisivat tietoisia kirkon johtajina ennen BBC:n tapaamisia kristillisen kirkon perustajien läsnäolosta Englannissa ja BBC:llä. Asia kuivui kasaan."

(ULTRA -lehti 4/2018)


Amerikkalainen Ex diplomaatti Wayne Peterson kertoo Maitreya Maailmanopettajan tavanneen ylintä maailman johtoa (16-20) henkilöä, mukaanluettuna Michail Gorbatschow ja George Bush (vanhempi). USA:n Valkoista taloa myöten. Myös Rooman Paavi on tavannut Maitreyan ja Mestari Jeesuksen.(Kohta: 3:46)

DAVID MAYER DE ROTHSCHILD vs. SHROUD OF TURIN (SHROUD OF GOD´S LAMB JESUS CHRIST)


"Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.

Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.

Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden;

se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

(Ilm.13:11-18)

New Age Illuminaattien sitaatteja

Sitaatteja Maailmanpettäjä Maitreya Antikristuksesta, laittomuuden ihmisestä, joka heidän mukaansa on ainut, joka kykenee tuomaan "henkisellä auktoriteetillaan" ja ilmestymisellään rauhan Lähi-Itään ja Israeliin. (Daniel.9:23-27)

Antikristus vahvistaa valherauhan 7v. ajaksi Lähi-Itään, mutta rikkoo sen 3.5 v. kuluttua. (Daniel.8:25), (1.Tess.5:3)


SUOMEKSI


"UFO:t ja muukalaiset ovat osa Uutta Maailman Järjestystä. Ne ovat hyväntahtoisia olentoja, jotka auttavat ihmiskuntaa saavuttamaan päämäärän tulla yhdeksi. Ne ilmestyvät oikeaan aikaan mahdollistamaan ihmiskunnalle suorittaa Kollektiivisen Tietoisuuden Kvanttihyppy (Quantum Leap of Collective Consciousness) – kun Kristus [Maitreya] ilmestyy."(Bill Lamber,Teosofisen Seuran Uuden Englannin johtaja Bill Lambert seminaarissaan elokuun 18. päivänä 1991)
"He valitsevat ihmispersoonan ja ympäröivät hänet yliluonnollisilla voimilla ja tiedoilla. Tämä mies tulee johtamaan meidät Maailmanhallitukseen ja maailmanrauhaan."

(UFO: Lopunajan Harha-aistimus, David Lewis, s.46)
"Kaikki se verenvuodatus ja konflikti tapahtuen Lähi-idässä, me kysyimme Cremeltä, mitä hän ajattelee, siitä, että mikä toisi rauhan alueelle: " Minä olen aina sanonut, että se vaatii Maitreyan."

(Benjamin Creme, toukokuu 14, 1982 Lehdistötilaisuus)
"Poliittisesti seuraava ongelma [Maitreyalle] on ratkaista Lähi-Idän tilanne, ratkaista arabi-Israel ongelma."

(Kristuksen uudelleenilmestyminen s.187)
"Maailmassa ei voi olla todellista rauhaa, ennenkuin `Lähi-Idän` kysymys on ratkaistu... Niin syviä ovat tunteet ja voimasuhteiden valta-asemat, jotka jokainen omaksuu, että uskon Maitreyalla yksin on henkinen auktoriteetti osoittaa ratkaisu ja saada aikaan sen toimeenpano."

(Maitreyan missio, Osa 1. s.128)
"Minä uskon, että Israelilaiset tulevat pidättäytymään loputtomasti ja se voi hyvin vaati Maitreyan ilmestymisen tuomaan yhteensopivuuden."

(Maitreyan missio, Osa 2. s.100)
"Mikä suunnitelma on? Se vaatii Uuden Maailman Järjestyksen hallituksen ja Uuden Maailmanuskonnon Maitreyan alaisuudessa."

(Benjamin Creme, Uuden Aikakauden johtaja, Share International lehti - julkaistu Yhdistyneiden Kansakuntien tiedotus osaston alaisuudessa, Tara Center ilmoitus, huhtikuu 25, 1982)

ENGLANNIKSI


"UFO's and Aliens are part
of the New World Order. They are benevolent beings which will aid mankind in
attaining the goal of becoming one humanity. They will appear at the proper
time to enable mankind to make that Quantum Leap of Collective Consciousness
-- when the The Christ [Maitreya] appears."

(BILL LAMBERT, New England Director
of the House of Theosoph, Seminar on August 18, 1991)
"They will select a human person and endow him with superhuman powers and knowledge. This man will lead us to world government and world peace."

(UFO: End Time Delusion, DAVID LEWIS, p. 46)
"With all the bloodshed and conflict happening Middle East, we asked Creme, what he thought it might take to bring peace to the region: "I have allways said it will take Maitreya."

(BENJAMIN CREME, May 14th 1982 Press Conference)
"..Politically the next problem [for Maitreya] is
to solve the situation in the Middle East, Solve the Arab-Israeli
problem."

(From the REAPPEARANCE OF THE CHRIST page 187)
"There can´t be true peace in the world until `the Midle East` question is
settled...So deep are the feelings aroused in the both sides, so
entrenched are the positions which each adopt, that I believe Maitreya
alone has the spiritual authority to point to the solution and achieve
its implementation."

(MAITREYA`S MISSION, Volume 1. page 128)
" I believe the Israelis will procrastinate endlessly and that it may well
take the emergence of Maitreya to bring about reconciliation."

(MAITREYA`S MISSION, Volume 2. page 100)
"What is the Plan? It included the installation of a New World Order Government and New World Religion under Maitreya"

(BENJAMIN CREME, New Age Leader, Share International Magazine - published in association with the Department of Infromation of the United Nations, Tara Center´s AD, April 25th 1982)"Rockefellereiden ja heidän liittolaistensa tavoite on luoda yksi maailman hallitus, joka yhdistää Super kapitalismin ja kommunismin saman teltan alle, kaiken heidän kontrollinsa alle... Tarkoitanko salaliittoa? Kyllä tarkoitan. Minä olen vakuuttunut, että on olemassa sellainen juoni. Kansainvälinen tähtäimessä, sukupolvia vanha suunnittelussa ja käsittämättömän paha tarkoituksessaan"

Larry Mc Donald


Muiden kirjoituksia lopunaikaan ja Raamattuun liittyen:

SUOMEKSI:

Hengessä vaeltaminen! David Wilkerson Joulukuu 30, 1991 Ulos Sodomasta David Wilkerson September 22, 1997 Ydinreaktioiden kuvaus Raamatussa

Herran päivän, eli ydinaseilla käytävän kolmannen maailmansodan kuvaus Raamatussa

5677-5777 RIEMUVUOSI 1917-2017

Ilmestyskirja 12 merkki taivaalla, osa 1.Maailman Yhdentyminen - Historian Petollisin Hanke Toteutumassa (nettikirja)

Illuminaattien verilinjat - Bloodlines of the Illuminati - (nettikirja)

Illuminaattien lentävät lautaset - Saucers of the Illuminati - (nettikirja)

Syvempää tietoa Illuminaateista - Deeper Insights Into the Illuminati Formula - (nettikirja)

Messias vai Antikristus - Supriem Rockefeller - (nettikirja)

Tunkeutujat Avaruudesta - Space Invaders - (nettikirja)

Vaihtoehto 3 - Alternative 3 - (nettikirja)

Pentagonin muukalaiset - Pentagon Aliens - (nettikirja)

Raportti Tunnistamattomista Lentävistä Kohteista UFO - The Report on Unidentified Flying Objects - (nettikirja)

Omega Tiedostot - Omega Files - (nettikirja)

Coscon Tiedostot - Coscon Files - (nettikirja)

Dulce Kirja - The Dulce Book - (nettikirja)

Project L.U.C.I.D. - Projekti L.U.C.I.D. - (nettikirja)

Olkaa viisaita kuin käärmeet - Be Wise as Serpents - (nettikirja)

Nälän ja kaaoksen päivät - Days of Hunger, Days of Chaos - (nettikirja)Maitreya (Antikristus) julistettu!!

Alienit, ufot -- miksi ne ovat alituisesti esillä?

Antikristus, muukalaiset ja UFO:t -- sopivat UMJ:n suunnitelmaan

Demoniset henkioppaat ovat nyt käskemässä ihmisiä olemaan valmiita kymmenien miljoonien ihmisten samanaikaiseen katoamiseen -- niiden jotka eivät voi hyväksyä "Kristusta"

" Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. " (Luukas 21:6)

TÄYDELLISET MUISTIINPANOT TEOSOFISEN SEURAN SEMINAARISTA PALJASTAEN UMJ:N LOPPUVAIHEIDEN SUUNNITELMAT!

USKOMATON SAATANISTINEN NÄKY (THE INCREDIBLE SATANIC VISION)

Uusi maailmanjärjestys on henkiin herätettyä natsismia

Tutisemassa kahden profetian välissä!

ENGLANNIKSI:


The Definitive Shroud of Turin FAQ - The Correct Meaning for Greek word "OTHONIA"

Does the Shroud of Turin disprove the Gospels?

The Shroud fo Turin, Authenticated Again

The Shroud of Turin - Evidence it is authentic

New Study: The Shroud of Turin and the Sudarium of Oviedo Covered the Same Person

Proof of the Resurrection of Jesus Christ in the Shroud of Turin!

Radiation From the Shroud of Turin a Clue to Jesus' Resurrection?

8 Reasons Why The Shroud Of Turin Might Be The Burial Cloth Of Jesus

Another Face Found On Reverse Side Of Turin Shroud

The Shroud fo Turin Second Face

Why not carbon date the blood on the Shroud of Turin?

The Shroud of Turin, Jesus & Prophecy

Shroud of Turin in 3DNew World Order or Occult Secret Destiny?

The Antichrist Maitreya Has Presented His Credentials to the Media, New Age Organization Says

The Antichrist Maitreya's (alias. Raj Patel) worldwide appearances "out of the blue"

The New Age and the End Times

The Coming Of The Blasphemers

THE MYSTERY OF SATAN AND THE DEVIL

The New Age Religion: brought to us by the Ascended Masters

The New Age - Occult and Secret Societies

NWO PLANS FULFILL BIBLICAL PROPHECY

Share International and United Nations promoting and progressing AntiChrist Lord Maitreya with TV commercials and new statements of TV interviews given by himANTI-CHRIST, ALIENS, AND UFO'S

Antichrist 666, aliens and ufos

Benjamin Creme, Maitreya, the Hierarchy of Ascended Masters and Lucifer

Maitreya is the Global Messiah for the Illuminati New World Order

COMPLETE SEMINAR NOTES FROM HOUSE OF THEOSOPHY SEMINAR WHICH REVEALS PLANS FOR LAST STAGES OF NEW WORLD ORDER!

The New Age Religion - Brought To Us By The Ascenden Masters

Hitler And The New Age

Hitler’s Spiritual Master-Maitreya

Antichrist - The Contemporary Data

HIDDEN MASTERS OF THE UNIVERSE"KINGS OF THE EAST" (REV 16:12): STRENGTHENING AND MAKING ALLIANCES WHICH WILL ENABLE HER TO MARCH AGAINST ISRAEL AT THE END OF THE TRIBULATION PERIOD

The Attack of China (Rev.9:16)

Malachy’s Last Pope Identified – in Bible Prophecy

List of Popes With References to St. Malachy`s Prophecy

Bible Believers: The "Prophecies" of Saint Malachy

Confessions of an Illuminati - Volume II, The Time of Revelation and Tribulation Leading up to 2020

ONE-WORLD RELIGION NOW OFFICIALLY BORN!! A SPIRITUAL EQUIVALENT TO THE UNITED NATIONS!

"Me olemme globaalin murroksen kynnyksellä. Kaikki mitä vielä tarvitsemme, on sopiva suuri kriisi ja kansakunnat tulevat hyväksymään Uuden Maailman Järjestyksen."

David Rockefeller (Bilderbergien jäsen)ENGLANNIKSI VERTAILUA NEW AGE OPETUSTEN JA RAAMATUN VÄLILLÄ


NEW AGE

Maitreya to appear at a time when catastrophic events are overtaking the earth.

"This 'end of an age' inevitably produces a certain number of natural disasters such as floods and earthquakes, and we are seeing a dramatic climax in the number of disasters taking place around the world... Maitreya says: 'The last time I came, as Jesus, it was written in the Bible that when I appeared again the very elements of nature would be disturbed.' " "...After the disasters have peaked there will come a period of calm -the violence and destruction will come to an end. As people gain awareness, their guilt will recede..."

Maitreya's Mission, Volume Two, Benjamin Creme, Share International Foundation, 1993, pp186-187
BIBLE

The Antichrist to appear at a time when catastrophic events are overtaking the earth.

The Biblical "Day of the Lord" begins with a Polar Shift of the earth. This period of judgement will include earthquakes, meteor impacts, (one large one in Rev. 8:8), major famines and plagues, intense heat from the sun, and many other catastrophic events.
NEW AGE

Maitreya to appear in connection with a major shift in the world's economy.

"When the US's "oasis of prosperity" begins to dry up, as it must in the current global financial crisis, stock markets in the West will plunge. This collapse will provide an opportunity for governments to re-evaluate their economic priorities, says futurist Benjamin Creme. The nations of the world will meet together to discuss how to cope with the future in an orderly fashion." from the Share International website at-
http://www.shareintl.org/maitreya/Ma_prior.htm Also see Maitreya's Mission, Volume Two, by Benjamin Creme, Share International Foundation, 1993, p. 8, 118-119, 137
BIBLE

The global economy will be immediately affected by the preliminary events of Revelation (especially the polar shift).

End-times Babylon (the world's superpower) will cease to function as the world's economic center (Rev.18).

The Antichrist will replace free-market capitalism with a single economic system connected with the Mark of the Beast, (Revelation 13), allowing no one to buy or sell without the mandatory Mark.
NEW AGE

Maitreya is predicted to establish a New World Religion, (despite the fact that Benjamin Creme often denies that Maitreya is here for that purpose).


1. Frequently asked questions
... and in celebration of this event, Pentecost will become one of the major festivals of the new world religion which the Christ will eventually inaugurate. Our response to his call will ...


2. The new civilization, by the Master –, through Benjamin Creme; Share International Archives
... the new science will demonstrate man's divinity and will lead to the establishment of the New World Religion. The ancient schism between religion and science will be healed and a new impulse ...


3. Maitreya's teachings on religion; Share International Archives
... between what you wrote in Maitreya’s Mission, Vol. I. — that Maitreya had come to found the New World Religion and to inspire a change in the world’s political/economic structures, and yet ...


4. Churches, theology and dogma, by Aart Jurriaanse; Share International Archives
... as members of the Church Universal, and they are building the spiritual nucleus of the coming New World Religion, which will finally encompass the peoples of the whole world into a single ...


5. Avatars down the ages by Felicity Elliot, Share International Archives
... A comparison of all religions shows their common elements. "Eventually a new world religion will be inaugurated which will be a fusion and synthesis of the approaches of East and West. The ... (from a Share International SEARCH page)


BIBLE


The Antichrist will establish a single, mandatory religious system.

Revelation 13:8. "And all that dwell upon the earth shall worship him (Antichrist), whose names are not written in the book of life of the Lamb slain from the foundation of the world."


13:15, "as many as would not worship the image of the beast should be killed."NEW AGE

Maitreya will be aided by the Master Jesus, who is predicted to soon take control of the Roman Catholic Church and lead Christianity to accept Maitreya as the Christ returned.

"The disciple Jesus, who is now the Master Jesus, was born in Palestine as a third degree initiate. The five major Initiations which take one to Liberation have their symbolic enactment in the life of Jesus.

That is what the Gospel story is really about. It is a very ancient story and has been presented to mankind again and again, in different forms, long before the time of Jesus. He was, and still is, a disciple of the Christ and made the great sacrifice of giving up his body for the use of the Christ.

By the occult process of overshadowing, the Christ, Maitreya, took over and worked through the body of Jesus from the Baptism onwards. In his next incarnation, as Apollonius of Tyana, Jesus became a Master.

He lives now in a Syrian body which is some 600 years old, and has his base in Rome. He has, in the last 2,000 years, worked in the closest relation to the Christ, saving his time and energy where possible, and has special work to do with the Christian Churches.

He is one of the Masters who will very shortly return to outer work in the world, taking over the throne of St Peter, in Rome. He will seek to transform the Christian Churches, in so far as they are flexible enough to respond correctly to the new reality which the return of the Christ and the Masters will create.

I am afraid that the Churches have gone very far away from the religion which the Christ inaugurated; which is to do with sharing, with love, with brotherhood and right relationship. But this monolithic institution has grown up in the name of that simple man and transformed his simple teaching into ... well, you know what it has taught."BIBLE

The Antichrist will be aided by the False Prophet, a spiritual leader, possibly to come from Rome, who will lead the world to worship the Antichrist.The False Prophet is first described in Revelation 13:11-12, "And I beheld another beast coming up out of the earth; and he had two horns like a lamb, and he spake as a dragon. And he exerciseth all the power of the first beast before him, and causeth the earth and them which dwell therein to worship the first beast (Antichrist)..."The second beast is referred to as the False Prophet in Rev.16:13 and 19:20.Revelation 13:14 describes how the False Prophet sets up the Abomination of Desolation (the image of the Antichrist). Daniel 9:27 describes how a future "prince" will set up the Abomination of Desolation. This "prince" will come from Rome (Daniel 9:26), therefore the False Prophet will come from Rome. The majority of scholars maintain that Daniel 9:27 describes a Roman Antichrist (rather than the False Prophet).The False Prophet may actually claim to be Jesus of Nazareth.NEW AGE


Maitreya will play an important role in achieving peace in the Middle East.

"...politically, the next problem [for Maitreya] is to solve the situation in the Middle East, solve the Arab-Israeli problem." from The Reappearance of the Christ..., p 187"There can't be true peace in the world until 'the Middle East' question is settled. . . . So deep are the feelings aroused in both sides, so entrenched are the positions which each adopt, that I believe Maitreya alone has the spiritual authority to point to the solution and achieve its implementation."
Maitreya's Mission, Volume 1, page 128"I believe the Israelis will procrastinate endlessly and that it may well take the emergence of Maitreya to bring about reconciliation."
Maitreya's Mission, Volume 2, page 100BIBLE


The Antichrist will be instrumental in confirming a covenant with Israel that will bring peace and allow the Temple to be rebuilt.Daniel 9:27, "He will confirm a covenant with many for one `seven.' In the middle of the `seven' he will put an end to sacrifice and offering. And on a wing [of the temple] he will set up an abomination that causes desolation, until the end that is decreed is poured out on him. "
Some interpret the above text as applying to the Antichrist, while this author applies it to the False Prophet (see the article linked above). In either case, it is ultimately the authority of the Antichrist that brings about the final seven year covenant of the earth's rebellious history, as the False Prophet is merely a lackey for the Antichrist.NEW AGE


Bible-believers will reject Maitreya based on misunderstood scriptural warnings.

"There are many fundamentalists - Christian and others - who see my information as a travesty of the truth, and who will reject Maitreya in the first place, but not for ever. It may be that Christians will accept the Master Jesus before they accept Maitreya, but it could well be that they will not even accept the Master Jesus. The name is right, but He does not have holes in His hands and feet any more.""For a time, it may well be that very orthodox Christians - in particular Fundamentalists - will reject both Maitreya and the Master Jesus, now in Rome. He has not come 'on a cloud at the end of the world' as they expect, nor does He have holes in His hands and feet. But gradually, many Christians will find it easier to accept the Master Jesus as the returned Christ (at least the name is the same) rather than Maitreya, and the Master Jesus is in charge of the Christian Church worldwide. Eventually, however, I believe that most people, Christian and otherwise, will accept that Maitreya is indeed the Christ, Messiah, Krishna - World Teacher for all."
Above quotes from here."A great polarisation will take place in humanity, between those who are ready to go forward with the Christ, into the future, on the only rational basis of sharing and co-operation for the good of all, creating right relationships; and those who are holding on to the old separatist ways, who are ready (though they wouldn’t see it in these terms, it would be the inevitable result) to plunge the world into chaos, and war..." [notice how "chaos and war" will likely be blamed on those who reject Maitreya, once the end-times events begin to take place]BIBLE


Bible-believers will reject the Antichrist based on simple scriptural warnings that are almost impossible to misunderstand.The prophet Daniel, Jesus, Paul and the book of Revelation are all crystal clear that this age will not end until the Antichrist has had his reign over the entire earth. The Bible is also crystal clear that the real Messiah, or Christ, will appear after the Antichrist, and on the clouds of heaven in plain site of all men.Zechariah 12:10, "And I will pour out on the house of David and the inhabitants of Jerusalem a spirit of grace and supplication. They will look on me, the one they have pierced, and they will mourn for him as one mourns for an only child, and grieve bitterly for him as one grieves for a firstborn son."Revelation 1:7, "Look, he is coming with the clouds, and every eye will see him, even those who pierced him; and all the peoples of the earth will mourn because of him. So shall it be! Amen."Matthew 24:30, "At that time the sign of the Son of Man will appear in the sky, and all the nations of the earth will mourn. They will see the Son of Man coming on the clouds of the sky, with power and great glory."
Christian expectations are not based on radical interpretations, rather, they are based on simple beliefs. We believe in a future Antichrist and a literal Second Coming simply because that is what Jesus and our Scriptures have always clearly predicted. The perseverance of Bible-believing Christians and their subsequent persecution by the Antichrist is described in many texts including, Daniel 7:25, 11:32-35, 12:10, Matthew 24:9-13, Revelation 12:17 13:7-10, 14:12-13, etc, etc.
NEW AGE


Maitreya displays a strong dislike for the USA and especially for the American-dominated capitalist system."America is the foremost expression of economic totalitarianism, based on the blind following of market forces, that is imposing its will throughout the world; even the Soviet Union is adopting a market-forces economy. Maitreya calls market forces 'the forces of evil.' Any government which bases its policies on the blind following of market forces, He says, is leading its people to destruction. That is what is happening now."
"Maitreya calls commercialization more dangerous to the world than an atomic bomb. It is killing life at its source, which is human. It is based on competition and greed. Greed and competition are at the basis of the commercial and social life of America, and therefore, through its influence, of a huge section of the world."BIBLE


End-times Babylon, the world's last independent superpower, will be attacked by the Antichrist and the ten kings who give him his power.Revelation 17:16-17, "The beast and the ten horns you saw will hate the prostitute (Babylon). They will bring her to ruin and leave her naked; they will eat her flesh and burn her with fire. For God has put it into their hearts to accomplish his purpose by agreeing to give the beast their power to rule, until God's words are fulfilled."NEW AGE


The Unholy Trinity: Alice Bailey taught of a trinity composed of Sanat Kumara, Maitreya the Christ, and Lucifer. However, the book of Revelation gives them as Satan, the Antichrist and the False Prophet.BIBLE


The Holy Trinity:
God the Father, God the Son, and God the Holy Spirit.MAITREYA THE ANTICHRIST


Son of Satan: Paul refers to the Antichrist as "the son of perdition," (2Thess.2:3). "Perdition" is from a Greek word meaning "destruction." Most scholars believe that the Antichrist Maitreya will come from the union of a human female and Satan himself. Alice Bailey's theology places Sanat Kumara as presiding over the Shamballa energy, which she describes as a destructive force (Externalisation of the Hierarchy, p.89). She goes on to describe Nazism as an aspect of the Shamballa force (p.127)
BIBLE


Jesus Christ the Son of God: The human form of Jesus Christ was literally created through the Virgin Mary by God the Father.
MAITREYA THE ANTICHRIST


The Antichrist Maitreya will be given power over the earth for three and a half years:

"He will speak against the Most High and oppress his saints and try to change the set times and the laws. The saints will be handed over to him for a time, times and half a time. But the court will sit, and his power will be taken away and completely destroyed forever." (Daniel 7:25-26)"The beast was given a mouth to utter proud words and blasphemies and to exercise his authority for forty-two months. He opened his mouth to blaspheme God, and to slander his name and his dwelling place and those who live in heaven. He was given power to make war against the saints and to conquer them. And he was given authority over every tribe, people, language and nation." (Revelation 13:5-7)BIBLE


The active ministry of Jesus Christ lasted for three and a half years: Tradition has it that Jesus was baptized in the Fall season, and the Gospels describe Jesus then attending three Passover festivals (in the Spring). The third was marked by His crucifixion.MAITREYA THE ANTICHRIST


The Maitreya Antichrist will be resurrected from the dead:


"One of the heads of the beast seemed to have had a fatal wound, but the fatal wound had been healed. The whole world was astonished and followed the beast." (Revelation 13:3)"The beast, which you saw, once was, now is not, and will come up out of the Abyss and go to his destruction. The inhabitants of the earth... will be astonished when they see the beast, because he once was, now is not, and yet will come." (Revelation 17:8)The Maitreya Antichrist will be alive, then dead with his soul going to hell (the Abyss), then alive again. The world will be astonished. When he comes out of the Abyss he will kill the Two Witnesses (11:7) and have the Abomination of Desolation erected in the rebuilt Jewish Temple. It will be... "an image in honor of the beast who was wounded by the sword and yet lived," (13:14).BIBLE


Jesus Christ was resurrected
from the dead
NEW AGE


The public appearance of Maitreya is being preceded by Benjamin Creme, whose mission is to prepare the world to receive and accept Maitreya as the Christ returned:The Tara Center is a New Age organization that works with Benjamin Creme and aggresively promotes the New Age Religion. They have produced a video documentary on Benjamin Creme, and his predictions regarding Maitreya, which begins with the following words,"For over twenty years, a man whom some call 'a modern day John the Baptist' has been traveling the globe, telling audiences that the Second Coming of Christ will not be a celestial spectacle in a distant future, but is instead a real event, unfolding since 1977 behind the scenes of everyday life, and signifying the reappearance of a great spiritual teacher for all people..."Jesus Christ Himself made it clear that He would be preceded by an imposter, and that His real Second Coming would indeed be a "celestial spectacle."
(Read Matthew 24.)BIBLE


The public ministry of Jesus Christ was preceded by John the Baptist, whose mission was to prepare the nation of Israel to receive Him.NEW AGE


Creme claims that Maitreya has entered society in a self-created body.BIBLE


Christ was born into virgin Mary´s womb at a body made by God´s Holy Spirit.NEW AGE


Creme claims that Maitreya is an Ascended Master, a perfected being who will appear on the scene out of nowhere and take advantage of a pre-existent global power structure that will immediately give him support.BIBLE


Christ Jesus is GOD and THE MASTER OF ALL THE MASTERS with Heavenly Father and Holy Spirit.NEW AGE


Creme claims that Maitreya will make his public appearance through an occult Day of Declaration, when he will telepathically overshadow every human being on the earth, and put forth his plan for humanity calling us to his service.BIBLE


Biblically there is only one moment in time when the Antichrist may actually do this. This earth and every human being on it is the legal property of Satan, everyone except the individuals who have declared their allegiance to God and received His divine "seal of ownership" through acceptance of Jesus Christ as Lord and Saviour.

"Now it is God who makes both us and you stand firm in Christ. He anointed us, set his seal of ownership on us, and put his Spirit in our hearts as a deposit, guaranteeing what is to come." 2Cor.1:21-22
There will be a future time when Jesus Christ takes every one of His faithful followers to heaven in a miraculous Rapture, snatching His people off of the surface of the earth. (2.Tess.2) In the moments after this event every single person left on earth will be the legal property of Satan, and the Antichrist Maitreya could conceivably fulfill the prediction that Creme has made concerning Maitreya's Day of Declaration.Prior to the Rapture Satan has no way of violating God's "seal of ownership" and intruding into the minds of those who follow Him. He could not telepathically reach out to every single individual on earth until the moments immediately following the Rapture.
NEW AGE


Creme claims that when Maitreya appears he will be known by a different, as yet ungiven name.BIBLE


God gives white stone to every believer of Jesus being saved and on that white stone is written a new name for them that only they know. Jesus Christ had ungiven name when He was born in Betlehem!NEW AGE


Creme claims that Maitreya descended from the Himalayas in 1977 and then flew to London on a 747, thus returning to human society "on the clouds of heaven," fulfilling Matthew 24:29. Of course it is possible that the Antichrist may have flown from Asia to London in 1977, but this trip would not in any way have fulfilled the prophecy regarding the visible Second Coming of Jesus Christ.BIBLE


Jesus Christ will come on the clouds and every human being will see it. (Matt.24:29)Suunnitelma


"Nykypäivän amerikkalaiset olisivat raivoissaan jos Y.K. joukot saapuisivat Los Angelesiin palauttamaan järjestyksen; huomenna he tulevat olemaan helpottuneita! Tämä on erityisesti totta, jos heille olisi kerrottu, että olisi olemassa ulkopuolinen uhka rajan takaa, joko todellinen tai keinotekoinen, joka uhkaisi meidän koko olemassaoloa. Silloin kaikki ihmiset maailmassa anelevat maailman johtajia vapauttamaan heidät siitä pahasta.

Yksi asia, mitä jokainen ihminen pelkää on tuntemattoman pelko. Esiteltynä tämän kuvitellun tapahtuman kanssa, henkilökohtaisista oikeuksista luovutaan vapaaehtoisesti takuuta vastaan, jos hyvinvointi taataan heille heidän maailman hallituksen toimesta."

Henry Kissinger (Bilderbergien kokouksessa Evianissa, Ranskassa, toukokuun 21, 1992)

"Ehkä me tarvitsemme jonkin ulkopuolisen universaalin uhan, joka saa meidät tunnistamaan tämän yhteenkuuluvuutemme. Minä aina ajattelen kuinka nopeasti meidän eroavaisuutemme maailmanlaajuisesti katoaisivat, jos me olisimme kohtaamassa muukalaisuhan tämän maapallon ulkopuolelta."

USA President Ronald Reagan